Webbhotell För WordPress

Webbhotell Pris Omdöme
Crystone webbhotell

Crystone har en trogen kundbas och är helt klart ett av Sveriges bästa webbhotell. Erbjuder mycket prisvärda webbhotellpaket, "one click installation" av WordPress, dygnet runt teknisk support via telefon och e-post och 45 dagars öppet köp.
Läs Mer Se Aktuella Priser

Från 10 kr/mån
City Network webbhotell

City Network är ett populärt webbhotell som har ett egenägt datacenter i Sverige och erbjuder en rad kraftfulla webbhotellspaket med 100% upptids-garanti, rejält med diskutrymme, trafikgränser och självklart 1-klick installation av WP. Öppet köp i hela 60 dagar och utan bindningstider eller startavgifter.
Läs Mer Se Aktuella Priser

Från 10 kr/mån
One.com webbhotell

One erbjuder ett av Sveriges i särklass billigaste webbhotell. Ett webbhotell som är perfekt för WordPress sajter och blogging för privatpersoner. Erbjuder med tanke på det billiga priset generöst med webbtrafik och diskutrymme.
Läs Mer Se Aktuella Priser

Från 12 kr/mån

Bästa Webbhotell För WordPress

Bästa Webbhotell För WordPress

Numera är WordPress en av de mest använda plattformarna på nätet för att bygga hemsidor och bloggar. WP är känd framförallt som plattformen alla bloggar med och den har tagit internet med storm under flera år (runt 20% av hela internet faktiskt), och det är numera ganska självklart att både privatpersoner och företag vill använda sig av WordPress för sin site.

CityNetwork.se är enligt många ett av Sveriges bästa webbhotell för WordPress (klicka här för senaste priser och vad som ingår). Crystone.se och One.com/se är två andra alternativ för WordPress hosting som är värda att titta närmare på. Det bästa utländska WordPress webbhotell alternativet är SiteGround.

Det används som webbpubliceringssystem, e-butikssystem, socialt nätverk, portfolio och hundratals andra saker genom sina många plugins och lättanvända gränssnitt och kontrollpanel. Dessutom är plattformen helt gratis, vilket naturligtvis gör den ännu mer populär.

Idag är det ovanligt att webbhotell inte stödjer WordPress, men det förekommer och om du vill undvika att bli besviken ska du definitivt kolla i förväg om de stödjer plattformen. Kolla även om de erbjuder automatisk installering via kontrollpanelen (Softaculous och Fantastico är dom mest populära 1-click install programmen), eftersom detta kommer spara tid åt dig om du vill använda dig av WordPress mycket.

Vissa webbhotell erbjuder dessutom support specifikt för WordPress, till den som är nybörjare eller som har kommit av sig. Välj ett webbhotell med god prestanda, inte enbart bra pris, annars kommer din sajt att bli seg både att använda och att jobba med.