Webbhotell För Företag

Webbhotell Pris Omdöme
FS Data webbhotell

FS Data är ett familjeföretag med över 15 år i branschen som flera gånger har valts till "Sveriges bästa webbhotell" enligt Internetworld. Erbjuder blixtsnabba servrar, backup, rejält med utrymme och trafik, "flytthjälp" för din hemsida och kundtjänst som är öppen även på helger och kvällstid.
Läs Mer Se Aktuella Priser

Från 149 kr/mån
City Network webbhotell

City Network är ett populärt webbhotell som har ett egenägt datacenter i Sverige och erbjuder en rad kraftfulla webbhotellspaket för företag med 100% upptids-garanti, rejält med diskutrymme, trafikgränser och självklart 1-klick installation av WP. Öppet köp i hela 60 dagar och utan bindningstider eller startavgifter.
Läs Mer Se Aktuella Priser

Från 10 kr/mån

Bästa Webbhotell För Företag

Bästa Webbhotell För Företag

Företags behov skiljer sig oftast mycket från vad en privatperson behöver när det gäller webbhotell. Utöver självklarheter som upptid, diskutrymme och kunnig kundservice krävs det prestanda för att lyckas som företag på nätet. Dessutom vill du ha utrymme att växa och expandera hos ditt webbhotell.

FSdata.se är definitivt ett av Sveriges bästa webbhotell för företag (klicka här för senaste priser och vad som ingår). CityNetwork.se är ett annnat bra alternativ som är värt att titta närmare på.

Behöver du obegränsade e-postadresser? Enkel installation av webbpubliceringssystem, tex WordPress? Dagliga backuper? Fildelning? Samarbetsfunktioner? Databaser och senaste gränssnitten? Utrymme? Trafik? Mer än ett domännamn? Support dygnet runt? Beroende på om du har ett nystartat eller väletablerat företag kommer detta naturligtvis att variera, samt bero på vad ditt företag sysslar med.

E-post är något annat att tänka på. Har ditt valda webbhotell ett bra SPAM-filter? Går det att använda sig av både webbportalen och vedertagna e-postprogram? Ett seriöst webbhotell borde kunna erbjuda detta och mycket mer till företagare.

Få webbhotell kan garantera 100% tillgänglighet, så om du vill vara säker på att företagets server alltid är igång och hemsidan tillgänglig så kan det vara en bra idé att titta på VPS eller dedikerade servrar. Annars vill du ha ett webbhotell med en server i Sverige eller norra Europa för att trafiken ska flyta bra. Säkerhet är ännu en faktor att ha i åtanke när du väljer webbhotell. Du vill att dina kunder ska kunna lita på din sekretess, och det hänger ofta på webbhotellet du väljer.